Nyheder

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

Nyheder & opdateringer

Postet 19/09/17

Fri leg - leg i det fri❤️ ... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Og de var beskidte men aldeles lykkelige resten af dagen ❤️

Postet 13/09/17

På Dansk Trivselsforum 2017 deltog en lille delegation fra Hillerød Lille Skole med en "Hilsen fra virkeligheden", hvor de bidrog med oplæg og film fra vores hverdag. I en af tilbagemeldingerne står der: "oplægget var både veldisponeret, relevant, vigtig, rørende og samtidig leveret på en levende og professionel måde. Ingen tvivl om at de var velforberedte og havde øvet sig." Det havde de, for de har noget på hjerte, og det høstede de et velfortjent stående bifald for. Tak til DCUM for invitationen og en rigtig god oplevelse!
Se oplægget på www.youtube.com/watch?v=i1hWuIdm_wU
#Mod #Passion #LivsdueligeUngeMenneskeryoutube.com

Video image

Kommenter på Facebook

Hvis nogen er i tvivl om hvor det gode arbejde bliver gjort for at klæde vores børn på til at være en del af et demokratisk samfund ved at involvere dem respektfuldt og tillidsfuldt så kan de da bare kigge en tur rundt om Hillerød Lille Skole. I har simpelthen bare gjort det igen, igen! Jeg bøjer mig i støvet over de modige unge mennesker - og ikke mindst jer andre, der gør det muligt for dem!

❤️ Især det med det "åbne" lærerværelse tror jeg er så vigtigt. Jeg har aldrig før oplevet børn der var så glade for at gå i skole, som mine tre børnebørn på Hillerød Lilleskole. Håber I kan give inspiration til mange andre skoler!

Er du da vimmer for en underholdende og vigtig præstation. Inspiration til alle landets skoler om hvordan en skole skal bygges op.

Fantastisk oplæg af de skønne unge mennesker👍Stort tillykke🇩🇰😊

Tak herfra, fra både børn og voksne😃

Super flot! 👍🏼

+ Se tidligere kommentarer

Postet 13/09/17

Det giver ikke mange point at afholde en brandøvelse midt i projektperioder OG silende regn 😮 Til gengæld kunne vi fejre, at det lykkedes at evakuere alle på 2,3 minutter. Ny rekord - godt gået! ... Se mereSe mindre

Det giver ikke mange point at afholde en brandøvelse midt i projektperioder OG silende regn :-o Til gengæld kunne vi fejre, at det lykkedes at evakuere alle på 2,3 minutter. Ny rekord - godt gået!
Hillerød Lille Skole har tilføjet 8 nye billeder.

Postet 06/09/17

Muhligvis den hyggeligste dag længe: Bondegårdsbesøg🐄🥛😍
Vi malkede køer, talte om økologi, dyrevelfærd og opskriften på ko-pizza (Opskrift til fire køer: en solid portion halm, græs, byg og vitaminer. Hertil serveres frisk vand)
#HandsOnMindsOn

Hvor var I henne? 🐄🐄🐄

Vi besøgte en skøn gård tæt på uggerløse😊👍🏻

Hillerød Lille Skole har tilføjet 16 nye billeder.

Postet 02/09/17

Ingen fest uden hest, velkommen til den vilde vest 🐎 #SkønFest #SødesteCowboysOgIndianere #LinedanceOgMegetMere #TakTilTredjeKlasse😍 ... Se mereSe mindre

Hillerød Lille Skole har tilføjet 10 nye billeder.

Postet 31/08/17

Lejrskoler kan så meget! Nye horisonter, mod, mesterlære, sprog, kultur, tillid, fællesskab, at stå på egne ben, passende forstyrrelser, at løfte i flok, gode grin og venskaber. Læg dertil en sommerdag i poolen, stjerner i et stjerneløb - og besøg af en elg😳 ... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Det er dejligt at læse😊 som mor til et lejrskole barn, kan jeg fortælle at savnet er stort😘 iihh hvor jeg glæder mig til i morgen eftermiddag ❤️

Hillerød Lille Skole har tilføjet 8 nye billeder.

Postet 29/08/17

Først knofedt, så fest 🎉
Efter en arbejdsweekend med masser af knofedt og godt humør står skolen helt klar til Høstfesten! Find din indre cowboy eller indianer frem når 3.klasse byder indenfor til fest på lørdag kl. 11. Vi glæder os!

Postet 28/08/17

Haj haj fra Den Blå Planet 🙂

Er alle hajer farlige? Skal vi frygte dem? Hvad karakteriserer en haj? Hvordan er alverdens hajer tilpasset forskellige habitater i verdens oceaner?

7. klasse bruger dagen på fordybelse i hajernes morfologi, deres tilpasninger til habitater og levevis.
... Se mereSe mindre

Haj haj fra Den Blå Planet :)

Hillerød Lille Skole har tilføjet 6 nye billeder.

Postet 24/08/17

Når medierne præsenterer breaking news, blinkende overskrifter og kommentatorernes personlige holdninger, kan det være svært ikke at blive revet med. Øvelsen i at balancere mellem følelser, holdninger og fakta i det pulserende mediebillede kan være utrolig kompleks.
For at arbejde med en forståelse af mediernes magt og ansvar bruger vi hver morgen tid på at læse aviser, så diskussionskultur og samtale om aktuelle emner og konsekvenser er en fast del af morgenmødet. Eleverne har adgang til en bred vifte af trykte og digitale medier, der repræsenterer hele samfundsspektret politisk og kulturelt. Morgenmødet kan ses som en forlængelse af samfundsfaget, men er lige så meget et tiltag, der fordrer trivsel og demokrati.
#DenDerRåberLyver #DebatOgStillingtagen #DannelseOgUddannelse
... Se mereSe mindre

Hillerød Lille Skole har tilføjet 4 nye billeder.

Postet 21/08/17

Tak for en spændende workshop på Christiansborg med rundtur, samtale om grundloven, debat i samtaleværelset og udvalgsmøde👍
Dagens spørgsmål: kan man vinde en diskussion?
#DemokratiOgDannelse #Fællesskab #DemokratiskDannelse